Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

 
 
 
 
 

ΑΦΟΙ ΧΑΣΑΛΛΑ
Τεχνική Εταιρεία Ανακαινίσεων - Οικοδομικές Εργασίες Παντός Τύπου | Νέα Φώκαια Χαλκιδική


Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΣΑΛΛΑ (AFI HASALLA) με έδρα τη Νέα Φώκαια Χαλκιδικής, δραστηριοποιούνται στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και των γενικών ανακαινίσεων πάνω από 30 χρόνια, προτάσσοντας τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, αλλά και την προσωπική μας σχέση με κάθε πελάτη ξεχωριστά, έτσι ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε για την ποιότητα των υλικών και το τελικό αποτέλεσμα.

Έχοντας μακρόχρονη συνεργασία με ιδιώτες αλλά και μηχανικούς, αρχιτέκτονες ή διακοσμητές, παραδίδουμε τα καλύτερα αποτελέσματα, όντας ποιοτικά, καλαίσθητα και στη καλύτερη τιμή. Η εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει καταθέτοντας τις ανάγκες, τις ιδέες και τα έργα τους, μας έχει εξασφαλίσει την τεχνογνωσία εκείνη που μας οδηγεί στο να προσφέρουμε άμεσες, σωστές και μ’ αντοχή στο χρόνο λύσεις.

 
 
 
 

 
 
 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ & ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ


Η εταιρεία μας ΑΦΟΙ ΧΑΣΑΛΛΑ (AFI HASALLA) με έδρα τη Νέα Φώκαια Χαλκιδικής, διαθέτει άρτια εξειδικευμένο προσωπικό και αναλαμβάνει παντός είδους οικοδομικές εργασίες και κατασκευές όπως ελαιοχρωματισμούς, κεραμοσκεπές, επενδύσεις μαρμάρου, υδραυλικά, μερεμέτια, πλακάκια, κατασκευές γυψοσανίδας κ.α.

Η πολύχρονη εμπειρία μας, ο κατάλληλος εξοπλισμός και η τεχνογνωσία που διαθέτουμε, εγγυώνται ποιοτικές κατασκευές για κάθε εργασία και πάντοτε με ειλικρίνεια κι επαγγελματισμό, ανακαινίζουμε κάθε χώρο ιδιωτικό και επαγγελματικό όπως κατοικίες, καταστήματα, πολυκατοικίες και ξενοδοχεία, σεβόμενοι τον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης των έργων, αντάξιων της εμπιστοσύνης σας.

 

 

 

 

 

 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

κι εμείς θ’ ανταποκριθούμε άμεσα για οποιαδήποτε οικοδομική εργασία χρειάζεστε
και με χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε!